20210717

Ketupat Daun Pandan - STOCK UPDATE 17/07/21

LAST CALL!! LAST CALL!!! KAPAI HAJI NAK JALAN DAH!!! 🚒

Dok ralit jugak selamat tinggal lah Pak Aji! 

- STOCK UPDATE - ❀️
1) Ketupat Daun Pandan (650g /15-16 biji) 
~K/Biasa RM18 (tinggal 25 pek) 
~K/Jagung RM20 (tinggal 21 pek) 
~K/Rendang Ayam RM22 (tinggal 20 pek) 

2) Pes Rendang RM15 (tinggal 2 pek sahaja) 

3) Spanish fly (tak jual)

🚁 Khidmat delivery Kajang & Bangi hanya beroperasi sehingga 18/07/21 sahaja.

⏳Untuk self-collect masih beroperasi sehingga 19/07/21 @ 3pm (selagi stok masih ada) 

Sekian. Terima kasih.

SELAMAT HARI RAYA HAJI
dari TEAM KETUPAT
WhatsApp: +601131389539 πŸ‘ˆ
----------------------------------------
"Defrost - kukus - hidang - makan"


πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ
To order kindly WHATSAPP:
atau klik link di IG PROFILE.😘

www.ketupat.net πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
#sapotlokal #kitajagakita #samasamalokal #jalanjalancariketupat #warongmasterchef

Labels: , , , , , , , , , , ,

20210714

KAJANG - KETUPAT DAUN PANDAN

Kajang - Ketupat Daun Pandan
Ketupat Delivery Kajang & Bangi. πŸš™

KETUPAT DAUN PANDAN ASLI

wa.me/+601131389539 πŸ‘ˆ click here.

Nikmati Kelainannya. Ketupat pulut daun pandan asli. Hanya perlu kukus 15-20 minit sahaja. 
1) Ketupat Daun Pandan (650g) 15-16 biji
- ketupat biasa RM18
- ketupat jagung RM20
- ketupat rendang ayam RM22 
2) Pes rendang RM15

* special July Raya Haji offer delivery charges RM5 - RM10 (Area Kajang/Bangi/Hulu Langat sahaja) 
* Self collect (by appointment only) @ Jln Changkat, Kajang (opposite Ambank)
πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ
Cara Penyediaan:
1. Nyah beku /defrost pada suhu bilik selama 10 ke 15 minit
2. Kemudian kukus ketupat selama 15- 20 minit
3. Hidangkan dan siap untuk dimakan.

Enak dimakan begitu sahaja atau bersama rendang, serunding atau manisan. Nikmati kelainannya. Memang sedap.

To order kindly Whatsapp: wa.me/+601131389539 atau klik link di IG profile.

Thank you sahabat. I love you 😘 #sapotlokal #kitajagakita

wa.me/+601131389539 πŸ‘ˆ click here.
.
.
.
πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
www.ketupatdaunpandan.com
#jalanjalancariketupat #ketupatraya #ketupatdaunpandan #ketupatdaunpalas #ketupatpulut #ketupatsedap #ketupatnetwork #ketupathub #pesrendang #ketupatrendangayam #apaadadikajang #foodmalaysia #frozenfood #discoverselangor #selangorku #malaysiakita #imagesofmalaysia #frozenfoodMalaysia #kajang #bangi #hululangat #selangor #makanantradisional #mrdiymalaysia #warongmasterchef
Follow this link to view our catalogue on WhatsApp: https://wa.me/c/601131389539

Message Ketupat Daun Pandan on WhatsApp. https://wa.me/message/T6MTYDD5ENXEM1

Labels: , , ,

20210713

Ketupat Daun Pandan Asli 130721

Ketupat Delivery Kajang & Bangi. πŸš™

wa.me/+601131389539 πŸ‘ˆ click here.

Nikmati Kelainannya. Ketupat pulut daun pandan asli. Hanya perlu kukus 15-20 minit sahaja. 


1) Ketupat Daun Pandan (650g) 15-16 biji
- ketupat biasa RM18
- ketupat jagung RM20
- ketupat rendang ayam RM22 
2) Pes rendang RM15

* special July Raya offer delivery charges RM5 - RM10 (Area Kajang/Bangi/Hulu Langat sahaja) 
* Self collect (by appointment only) @ Jln Changkat, Kajang (opposite Ambank)


πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ
Cara Penyediaan:
1. Nyah beku /defrost pada suhu bilik selama 10 ke 15 minit
2. Kemudian kukus ketupat selama 15- 20 minit
3. Hidangkan dan siap untuk dimakan.

Enak dimakan begitu sahaja atau bersama rendang, serunding atau manisan. Nikmati kelainannya. Memang sedap.

To order kindly Whatsapp: wa.me/+601131389539 atau klik link di IG profile.

Thank you sahabat. I love you 😘 #sapotlokal #kitajagakita

wa.me/+601131389539 πŸ‘ˆ click here.

πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰


#jalanjalancariketupat #ketupatraya #ketupatdaunpandan #ketupatdaunpalas #ketupatpulut #ketupatsedap #ketupatnetwork #ketupathub #pesrendang #ketupatrendangayam #apaadadikajang #foodmalaysia #frozenfood #discoverselangor #selangorku #malaysiakita #imagesofmalaysia #frozenfoodMalaysia #kajang #bangi #hululangat #selangor #makanantradisional #3layersteamerpot #mrdiymalaysia #warongmasterchef



Labels: , , , ,

20210712

Ketupat Daun Pandan #110721

Berbaloi jugak lah beli 3-layer Steamer Pot di outlet MrDiy ni. Simple & tak mahal. Asyik tersimpan dalam stor jer sekarang boleh lah kita kukus ketupat daun pandan ni. Kukus 15 - 20 minit sahaja dan siap boleh makan. Sedappp!!! πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ @ketupatdaunpandan_my

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‡²πŸ‡Ύ
--------------------------------'

Ketupat Delivery Kajang & Bangi. πŸš™

wa.me/+601131389539 πŸ‘ˆ click here.
Nikmati Kelainannya. Ketupat pulut daun pandan asli. Hanya perlu kukus 15-20 minit sahaja. 

1) Ketupat Daun Pandan (650g) 15-16 biji
- ketupat biasa RM18
- ketupat jagung RM20
- ketupat rendang ayam RM22 
2) Pes rendang RM15

* special July delivery charges RM5 - RM10 (Area Kajang/Bangi/Hulu Langat sahaja) 
* Self collect (by appointment only) @ Jln Changkat, Kajang (opposite Ambank)
πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ
Cara Penyediaan:
1. Nyah beku /defrost pada suhu bilik selama 10 ke 15 minit
2. Kemudian kukus ketupat selama 15- 20 minit
3. Hidangkan dan siap untuk dimakan.

Enak dimakan begitu sahaja atau bersama rendang, serunding atau manisan. Nikmati kelainannya. Memang sedap.
To order kindly Whatsapp: wa.me/+601131389539 atau klik link di IG profile.

Thank you sahabat. I love you 😘 #sapotlokal #kitajagakita

wa.me/+601131389539 πŸ‘ˆ click here.

.
.
.
πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰

#jalanjalancariketupat #ketupatraya #ketupatdaunpandan #ketupatdaunpalas #ketupatpulut #ketupatsedap #ketupatnetwork #ketupathub #pesrendang #ketupatrendangayam #apaadadikajang #foodmalaysia #frozenfood #discoverselangor #selangorku #malaysiakita #imagesofmalaysia #frozenfoodMalaysia #kajang #bangi #hululangat #selangor #makanantradisional #3layersteamerpot #mrdiymalaysia #warongmasterchef

Labels: , , , , , , , , , , ,

20210706

Pelan Bayaran Mudah Bagi Bil Elektrik Pelanggan Kediaman

Pelan Bayaran Mudah Bagi Bil Elektrik Pelanggan Kediaman


Bagi meneruskan usaha membantu pengguna dalam tempoh yang sukar ini, TNB melanjutkan kemudahan Pelan Bayaran Mudah (PBM) atau Easy Payment Plan (EPP) sehingga 30 Jun 2022 kepada semua pengguna kediaman dengan syarat pengguna mempunyai tunggakan tidak melebihi 6 bulan setakat 31 Disember 2020.

Rujuk kotak kuning di bahagian atas kanan bill anda untuk mengetahui amaun PBM ini.

Caj penalti lewat bayar juga hanya dikenakan terhadap jumlah Pelan Bayaran Mudah yang tidak dibayar. Untuk maklumat lanjut, layari https://www.tnb.com.my/mco/faq-epp/ 

#StayHome
#StaySafe
#KitaJagaKita

Labels: , , , ,

20210704

TV1 - Ketupat Daun Pandan

 


20210703

Tinggal 2 hari lagi - Ketupat Palas LoqStaq

Tinggal 2 hari lagi tempahan Ketupat Palas untuk Raya Haji 2021 akan ditutup. 

Untuk tempahan sila rujuk IG sahabat kami di https://instagram.com/ketupatpalasloqstaq atau hubungi/whatsapp nombor yang tertera di bawah.

Siapa cepat dia dapat. 🀣

#jalanjalancariketupat #ketupatpulut #ketupat #ketupatdaunpalas 

Labels: , , ,